DOLAR 32,3713 0.18%
EURO 35,0107 0.38%
ALTIN 2.398,420,24
BITCOIN 1978250-1,89%
Antalya
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’da “turizmde sürdürülebilirlik” ele alındı

Antalya’da “turizmde sürdürülebilirlik” ele alındı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB) düzenlenen sektör buluşmasında, "turizmde sürdürülebilirlik" değerlendirildi.

ABONE OL
Nisan 25, 2024 13:00
Antalya’da “turizmde sürdürülebilirlik” ele alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB) düzenlenen sektör buluşmasında, "turizmde sürdürülebilirlik" değerlendirildi. AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, şehir merkezindeki bir otelde gerçekleştirilen programda, dünya, Türkiye ve Antalya turizmiyle ilgili bilgi verdi. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla kentte ve Akdeniz çanağında hareketliliğin arttığını dile getiren Kavaloğlu, bu yılın 2023'ten daha iyi olacağını tahmin ettiklerini söyledi. AKTOB'un 40'ıncı yılını kutladıklarını belirten Kavaloğlu, "Türkiye'nin en aka ve en güçlü sivil toplum kuruluşlarından birinin 40'ıncı yılını doldurması fazla değerli." dedi. AKTOB'un kuruluşundan bugüne kadar destekte bulunan tüm sektör paydaşlarına teşekkür eden Kavaloğlu, Birliğin Türkiye ve Antalya turizminde önemli rol oynadığını kaydetti. Turizmde en önemli konunun sürdürülebilirlik olduğunu belirten Kavaloğlu, "Sürdürülebilirlikle ilgili ciddi bir çalışma sarf ediyoruz. İçinde bulunduğumuz sektörün emin adımlarla gelecek nesillere taşınmasını arzuluyoruz." diye konuştu. haberulkem.com ve Trend Haber tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde antalyatrendhaber.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer meydan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.