DOLAR 32,2268 -0.11%
EURO 35,0350 0.12%
ALTIN 2.455,440,39
BITCOIN 20748794,40%
Antalya
22°

AZ BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Corendon Alanyaspor-İstanbulspor maçının ardından

Corendon Alanyaspor-İstanbulspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'u 6-0 mağlup eden Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, "Geldiğimiz nokta ve şu anki konum anlamında Alanyaspor'un hedeflerini tutturduk." dedi.

ABONE OL
Nisan 28, 2024 18:00
Corendon Alanyaspor-İstanbulspor maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'u 6-0 mağlup eden Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, "Geldiğimiz nokta ve şu anki konum anlamında Alanyaspor'un hedeflerini tutturduk." dedi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Tekke, galibiyetten ötürü oyuncularını tebrik ederek, "İstanbulspor'a da başarılar diliyorum. Çoğuyla fazla zaman geçirdiğimiz oyuncular. Hatta bizim kurduğumuz takım. Geçen yıl onlarla fazla ciddi bir mücadeleden çıktık ve başardık. Onların da üzerimizde fazla emeği var. Onlara başarılar diliyorum." diye konuştu. Fatih Tekke, planlarını maçta sahaya yansıttıklarını dile getirerek, "Antrenmanlarda yaptığımız hemen derhal tüm doğruları bu maçta da gösterdik. Şunu söylemem lazım. Geldiğimiz nokta ve şu anki konum anlamında Alanyaspor'un hedeflerini tutturduk. Alanyaspor'un temellerini oluşturan oyuncular oldular. Oyuncularımı bu yüzden tebrik ederim. Çok değerliydi. Bundan sonraki tüm maçlarımızda aynı oyunu, gücü ve oyuncu performansını devam ettirerek ligi bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. haberulkem.com ve Trend Haber tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde antalyatrendhaber.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer meydan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.