DOLAR 32,2116 0.02%
EURO 35,3303 0.19%
ALTIN 2.517,390,68
BITCOIN 2153180-0,61%
Antalya
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Serik’te konuştu:
  • Antalya Trend Haber
  • GeneL
  • Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Serik’te konuştu:

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Serik’te konuştu:

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, "Önümüzdeki dönem pehlivanları, yeni yetenekleri, altyapısı, müzeleri ve tesisleriyle yağlı güreş Antalya'da bambaşka bir devrini yaşayacak. Antalya'nın altın çağı yağlı güreşin de altın çağı olacak." dedi.

ABONE OL
Mart 16, 2024 09:43
Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Serik’te konuştu:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Önümüzdeki devre pehlivanları, yeni yetenekleri, altyapısı, müzeleri ve tesisleriyle yağlı güreş Antalya’da bambaşka bir devrini yaşayacak. Antalya’nın altın çağı yağlı güreşin de altın çağı olacak.” dedi. Tütüncü, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezindeki bir otelde, ilçedeki oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve turizmcilerle buluştu. Burada konuşan Tütüncü, Serik’in altyapı, toplu ulaşım, trafik, nazım bayındırlık planları ve mülkiyet sorunlarının çözümü konusunda da büyükşehir belediyesinin olağanüstü bir çalışma takvimini takip etmesi gerektiği kanaatinde olduklarını belirterek, bu sorunlara yönelik çalışmalarını şimdiden hazırladıklarını kaydetti. Tütüncü, toplantının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Seriklilerin kendilerinden beklentilerini dinlediklerini söyledi. Serik’in pehlivanlar diyarı olduğunu anımsatan Tütüncü, yağlı güreşin Antalya’da fazla sevildiğini anlatım etti. Yağlı güreşin geliştirilmesi konusunda önemli çalışmalara imza atacaklarını vurgulayan Tütüncü, “Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni kurumsal yapıya kavuşturmak istiyoruz. Elmalı Güreş Tarihi Müzesi önemli projelerimizden. Kepez’de geçen hafta güzel bir güreş sahası açtık. Güreş sporunun tabana yayılması, yeni yeteneklerin kazandırılması için bilhassa ilçeler bazında yapacağız. Önümüzdeki devre pehlivanları, yeni yetenekleri, alt yapısı, müzeleri ve tesisleriyle yağlı güreş Antalya’da bambaşka bir devrini yaşayacak. Antalya’nın altın çağı yağlı güreşin de altın çağı olacak.” dedi. Tütüncü, gençlerin spora yönlendirilmesi noktasında çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik ve Mustafa Köse ile AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de katıldı. www.haberulkem.com ve Trend Haber tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde antalyatrendhaber.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer meydan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.